Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου ο Ρ.Ο.ΤΑ. ταξίδεψε στα όμορφα Χανιά όπου πραγματοποιήθηκε, η 4η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών, που διοργάνωσε η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

Δυναμικό παρών έδωσε ο Ρ.Ο.ΤΑ. ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ στον αγώνα με τα 6 αγωνιστικά σκάφη αλλά και τα μέλη του που ταξίδεψαν στα Χανιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η αποστολή του Ρ.Ο.ΤΑ. ξεκίνησε από τη Ρόδο το βράδυ της Τετάρτης ακτοπλοϊκώς με προορισμό το Ηράκλειο και στη συνέχεια οδικώς για τα Χανιά.

Άψογη οργανωτικά η διοργάνωση από τη Λέσχη των Χανίων με την πολύτιμη βοήθεια των μελών του Ρ.Ο.ΤΑ. σε θέματα που αφορούσαν τη διοργάνωση αλλά και τη δυναμομέτρηση των σκαφών, την οποία πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ρ.Ο.ΤΑ Κ. Θεουλάκης και ο γραμματέας Π. Αγγέλου.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η δυναμομέτρηση, ο τεχνικός έλεγχος των σκαφών και η ενημέρωση των πληρωμάτων.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 16.00 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανοικτής θαλάσσης (Offshore), με 21 συμμετοχές από όλη την Χώρα, όπου παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Από αυτές οι 6 συμμετοχές ήταν σκάφη από το Ρ.Ο.ΤΑ. που έτρεξαν προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους θεατές.

Το βράδυ του Σαββάτου παρατέθηκε δείπνο στους καλεσμένους και στα πληρώματα σε εστιατόριο των Χανίων όπου έγιναν και οι απονομές του αγώνα Offshore.
Από τα πληρώματα του Ρ.Ο.ΤΑ. ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ τα αποτελέσματα διαμορφωθήκαν ως εξής:
Την πρώτη θέση στην κατηγορία Rib Super Sport 2 x 300 hp κέρδισε ο Α. Χαλκιόπουλος με συνοδηγό τον Δ. Μπρόκο

τη δεύτερη θέση ο Φ. Νικολάου με συνοδηγό τον Μ. Χατζηφούντα οι οποίοι αγωνίσθηκαν με καινούργιες μηχανές

και την τρίτη θέση κέρδισαν ο Σ. Μιχελαράκης. με συνοδηγό τον Ε. Καλαθενό.

Στη κατηγορία rib sport 200 hp ο Μ. Κέλλης με συνοδηγό το Σ, Δερμιτζάκη κέρδισαν την τρίτη θέση και ακολούθησαν στην τέταρτη θέση ο Κ. Ηλιακόπουλος με συνοδηγό τον Γ. Φρατζή και στην έκτη θέση ο Σ. Λουλουργάς με συνοδηγό τον Ε. Αποστολόπουλο.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σκέλος του αγώνα το οποίο ήταν αγώνας ταχύτητας (Circuit).

Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε από κοντά και αυτό τον αγώνα. Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές.

Από τα πληρώματα του Ρ.Ο.ΤΑ. ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ τα αποτελέσματα διαμορφωθήκαν ως εξής: Την πρώτη θέση στην κατηγορία Rib Super Sport 2 x 300 hp κέρδισε ο Α. Χαλκιόπουλος με συνοδηγό τον Δ. Μπρόκο τη δεύτερη θέση ο Φ. Νικολάου με συνοδηγό τον Μ. Χατζηφούντα και την τρίτη θέση κέρδισαν ο Μιχελαράκης Σ. με συνοδηγό το Καλαθενό Ε.

Στην κατηγορία rib sport 200 hp ο Μ. Κέλλης με συνοδηγό το Σ, Δερμιτζάκη κέρδισαν την δεύτερη θέση και ακολούθησαν στην τρίτη θέση ο Κ. Ηλιακόπουλος με συνοδηγό τον Γ. Φρατζή και στην πέμπτη θέση ο Σ. Λουλουργάς με συνοδηγό τον Ε. Αποστολόπουλο.

Οι αγωνιστικές ομάδες του Ρ.Ο.ΤΑ. βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ετοιμάζονται για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Σεπτεμβρίου.

Συγχαρητήρια σε όλες μας τις ομάδες !!!

Ευχαριστούμε την Blue Star Ferries χορηγό των ομάδων του Ρ.Ο.ΤΑ.