Αποστολή στην Τήλο 10-11/9/2005

Τήλος 10 & 11 Σεπτέβρη 2005

Ο Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών σκαφών με βάση το πρόγραμμα του έπρεπε . να ταξιδέψει στο όμορφο νησί της Τήλου το ΣαββατοΚύριακο 3 & 4 Σεπτέβρη.
Οι θυελλώδεις άνεμοι που έφταναν τοπικά και τα 9 μποφόρ ανέβαλαν τελικά το
ταξίδι και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Σάββατο, πιστεύοντας σε βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Πράγματι τα 6 μποφόρ που έπνεαν στις 10 & 11 Σεπτέβρη, δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν τον Ρ.Ο.ΤΑ. απο το να ταξιδέψει, έτσι, άν και μετά απο δύσκολη πλεύση 3 ωρών, ακόμα και για 10μετρα σκάφη, φτάσαμε όλοι μαζί στο λιμάνι της Τήλου.
Εκεί ο Δήμαρχος κ. Αλιφέρης Αναστάσιος, το Δημοτικό συμβούλιο,οι δασκάλες του νηπιαγογείου, αλλά και αρκετός κόσμος περίμεναν την άφιξή μας για να μας καλωσορίσουν.
Ο Ροδιακός Όμιλος προσέφερε ένα κλιματιστικό για το σχολείο του νησιού και οι μαμάδες των παιδιών γαι να μας ευχαριστήσουν είχαν ετοιμάσει ένα καταπληκτικό παραδοσιακό μπουφέ με κάθε είδους λιχουδιά, ότι καλύτερο μετά απο ένα τρίωρο κουραστικό ταξίδι.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ.Αλιφέρη στον οποίο αξίξουν συνγχαρητήρια για την αναβάθμιση στο νησί. Ειδικά το τελευταίο έργο, αυτό της διαμόρφωσης του λιμανιού και του περιβάλοντα χώρου, ομολογούμε οτι έχει ομορφήνει το νησί πάρα πολύ.
Ευχαριστούμε επίσης τις δασκάλες και τις μαμάδες του νησιού για την ζεστή φιλοξενία.
Τέλος να δώσουμε συνγχαρητήρια στα μέλη του Ρ.Ο.ΤΑ. που ταξίδεψαν με πολύ άσχημο καιρό και έκαναν και αυτήν την αποστολή πραγματικότητα.
Σε αυτήν την αποστολή ταξίδεψαν 10 σκάφη απο 5 έως 10 μέτρα με πληρώματα περίπου 50 άτομα που θα ήταν πολύ περισσότερα άν ο καιρός ήταν καλύτερος.
Ευχαριστούμε την ΣΤΑΥΡΗΣ Ο.Ε. Ψύξη –Θέρμανση για την προσφορά του κλιματιστικού.

Για το Δ.Σ. του Ρ.Ο.ΤΑ.
Ο πρόεδρος
Θεουλάκης Κώστας