ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ρ.Ο.ΤΑ. ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2005


Την Κυριακή 15 Μαιου 2005 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μία ακόμη εκδρομή του Ρ.Ο.ΤΑ. Φουσκωτών με 20 συμμετοχές απο τα μέλη του Ομίλου .
Το πρόγραμμα είχε επίσκεψη στο μοναστήρι του Πανορμύτη και στη συνέχεια βόλτα και γεύμα στην Σύμη.
Τα σκάφη ξεκίνησαν απο την υπο κατασκευή (εδω και 12 χρόνια) νέα μαρίνα της Ρόδου στις 10 το πρωί με πορεία προς Σύμη.
Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που το σκάφος του Τάσσου Γιανγκουνίδη και Γιώργου Γκαλιάνου ένα Μostro 601,σταμάτησε ανοιχτά του ενυδρείου της Ρόδου .
Κατόπιν συνενόησης όλα τα σκάφη συνέχισαν για Σύμη και στο σημείο έσπευσε το σκάφος των Καραβόλια- Θαρενού με την γραμματέα του Ομίλου Χατζηαγαπίου Άννα ένα Wave 650 για να μάθουν τον λόγο της στάσης.
Ο λόγος που το σκάφος σταμάτησε ήταν η απόσπαση του εφεδρικού κινητήρα Yamaha 15hp (ενός έτους ) ο οποίος έκανε βουτιά σε βάθος 300 μέτρων.
Όπως καταλαβαίνετε δέν μπορούσε να γίνει απολύτως τίποτα ,έτσι οι φίλοι μας στεναχωριμένοι συνέχισαν το ταξίδι τους για Πανορμύτη.
Εκεί καφές κουβεντούλα και πειράγματα για τους άτυχους Γιώργο και Τάσσο,που στο τέλος καταφέραμε να τους φτιαξουμε λίγο το κέφι.
Το απόγευμα μας βρήκε στην Σύμη όπου τον πρώτο λόγο είχε η μπύρα και η κουβέντα για τον πρόσφατο πανελλήνιο αγώνα και την πρόταση του Δημάρχου Σύμης, κ. Παπακαλοδούκα Λευτέρη , ο επόμενος αγώνας του Ομίλου στις 2 Οκτωβρίου 2005 να γίνει στην Σύμη.
Ενδειαφέρουσα η πρόταση του Δημάρχου και το Δ.Σ. του Ομίλου θα την
λάβει σοβαρά υπ’όψη ,γιατί υπάρχει και ενδειαφέρον απο τον Δήμο Χάλκης όπου έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος αγώνας.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παπακαλοδούκα για την πρόταση και είμαστε σίγουροι πως άν τελικά γίνει ο αγώνας στην Σύμη τον Οκτώβριο οι φιλόξενοι κάτοικοί της θα τον υποστηρίξουν θερμά.
Η επιστροφή μας έγινε κανονικά με ένα πεντάρι φορτωμένο και όλα τα σκάφη έφτασαν στην Ρόδο χωρίς προβλήματα.
Άλλη μιά Κυριακή πέρασε όμορφα ,άλλη μία εκδρομή τέλειωσε με επιτυχία,
ως την επόμενη της Κάσου που θα γίνει 4-5 Ιουνίου.Υγ. Φίλοι, Τάσσο & Γιωργο, μήν σταναχωριέστε για το μηχανάκι, θα το έχουμε σαν δώρο στο κυνήγι θησαυρού στην Αλιμνιά στις 30 –31 Ιουλίου 2005.
Προσπαθήστε να το κερδίσετε.