30 Ιουνίου 2007    Κόκκινη Άμμος

Δείτε φωτογραφίες

Το ετήσιο ραντεβού του Ρ.Ο.ΤΑ. στην παραλία της Κόκκινης Άμμου για ξεφάντωμα τηρήθηκε και φέτος.

Ένα event που έχει ξεφύγει από τα στενά όρια των μελών του Ομίλου, αφού πολλοί πλέον φίλοι που παρακολουθούν το πρόγραμμά μας έρχονται για να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μαζί μας.

Έτσι λοιπόν και φέτος στην εκδήλωση μας που βρίσκεται στην πέμπτη χρονιά της (από το 2003) και κάθε χρόνο γίνεται πιο πλούσια, υπήρχε πολύ κέφι.

 

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να φθάνουν τα φουσκωτά γεμάτα κόσμο (πολλοί έκαναν και δρομολόγια).

Όλοι με την καλύτερη διάθεση έτοιμοι για μία απολαυστική βραδιά.

Τα πιτσιρίκια της παρέας τσαλαβουτούσαν στην ζεστή θάλασσα, όσο οι μπαμπάδες έστηναν ένα μικρό χωριό από σκηνές και κουβαλούσαν τον εξοπλισμό.

 

Επιστρατευθήκαν γεννήτριες, ηχητικές εγκαταστάσεις αλλά και super φωτισμός που έκαναν τον χώρο μαγικό.

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά έγινε διαγωνισμός τραγουδιού karaoke όπου τα μέλη και οι φίλοι του Ρ.Ο.ΤΑ. έδειξαν τις φωνητικές τους ικανότητες.

Στο τέλος του διαγωνισμού έγινε και απονομή κυπέλων στους νικητές, αλλά και σε αυτόν με την χειρότερη απόδοση!!!

 

Για μία ακόμη φορά ο πρώτος κέρδισε μία δωροεπιταγή από την εταιρία των αδελφών Κέλη με τα έπιπλα Proteas & Berlloni  Δώρα υπήρχαν ακόμη από τις εταιρίες Νέον Φώς Χατζηαγαπίου – Πλευνιώτης και ΑΦΟΙ Καβουκλή είδη κιγκαλερίας.

 

Έτσι όμορφα κύλησε η βραδιά με πολύ και καλή μουσική από τον διάσημο πλέον DJ του Ρ.Ο.ΤΑ.  Michelarakis S. οι επιλογές του οποίου ξεσήκωσαν τον κόσμο και τον έκαναν να χορεύει ασταμάτητα.

 

Η επόμενη μέρα Κυριακή πέρασε εξίσου όμορφα με αθλοπαιδιές, water polo και άλλα.

 

Καταπληκτικά περάσαμε, έλεγαν όλοι καθώς χαιρετούσαν και έπαιρναν τον δρόμο της επιστροφής αργά το απόγευμα της Κυριακής.  

 

Επόμενο ραντεβού το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην νήσο Αλιμνιά όπου θα διεξαχθεί και το 3ο κυνήγι θησαυρού. Όλοι το περιμένουμε…