Απονομές Πρωταθλήματος Φουσκωτών σκαφών 18/11/2006

Δείτε φωτογραφίες

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι απονομές του Πρωταθλήματος ταχυπλόων φουσκωτών σκαφών έγιναν στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το Σάββατο 18 Νοέμβρη.

 Η εταιρία Ζόης Ευσταθίου (Mercury Mariner κτλ) φιλοξένησε την εκδήλωση στο περίπτερο της στην έκθεση και ήταν και ο χορηγός των επάθλων στους αθλητές.

 Το πρωτάθλημα αναβαθμίζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια προσελκύοντας όλο και περισσότερους αθλητές, ομάδες, χορηγούς και δημοσιότητα αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης αγώνων, οι Όμιλοι που φέρουν την ευθύνη, καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες και ομολογουμένως το επίπεδο των διοργανώσεων είναι υψηλό.

Σε πέντε πόλεις της Χώρας, Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Αθήνα, και Μακρύγιαλο Πιερίας έγιναν οι αγώνες και μέσα από δύσκολες πραγματικά συνθήκες, με μεγάλο ανταγωνισμό, αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές.

O Ρ.Ο.ΤΑ. για δεύτερη συνεχή χρονιά όπως και το 2005 έτσι και φέτος κατάφερε να αναδείξει δύο Πρωταθλήτριες Ομάδες και μάλιστα στις μεγαλύτερες των κατηγοριών Τουρισμού & Sport.

 

Πρωταθλητές Ελλάδος από την Ρόδο στην κατηγορία Τουρισμού άνω των 300ΗΡ αναδείχθηκαν οι Γιακουμάκης Φίλιππος (πιλότος) και Παναγιωτίδης Αδάμ (πλοηγός) οι οποίοι έτρεξαν με σκάφος Top Line P27 με κινητήρα Mercury 300HP και στην κατηγορία Sport 2 X 250HP+  για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Χαλκιόπουλος Ανδρέας (πιλότος) και Μπρόκος Δημήτρης (πλοηγός) που έτρεξαν με σκάφος Sport Rib SR9  με κινητήρες 2X 250 Mercury.

 

Μετά τις απονομές ακολούθησε πλούσιο μπουφέ στο περίπτερο της Ζόης Ευσταθίου που παρέθεσε η εταιρία γιορτάζοντας τα 60 χρόνια της και έτσι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική περίοδος, με την πεποίθηση ότι το 2007 θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική  χρονιά.