Αλιμιά 30 – 31 Ιουλίου 2005 κυνήγι θησαυρού

Αλιμιά 30 – 31 Ιουλίου 2005 κυνήγι θησαυρού

Το ΣαβατοΚύριακο 30 & 31 Ιουλίου ο Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών ταξίδεψε στην Αλιμνία για το προγραμματισμένο κυνήγι θησαυρού που διοργάνωνε για πρώτη φορά.
Η Αλιμνιά είναι ένα πανέμορφο νησί που βρίσκεται λίγα μόλις μίλια απο την Ρόδο και πάρα πολύ κοντά στη Χάλκη.
Ζωντάνεψε το νησί τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου απο 28 φουσκωτά σκάφη με περισσότερα απο 110 άτομα σαν πληρώματα.
Ένα μικρό χωριό απο σκηνές στήθηκε σύντομα και σε λίγη μόνο ώρα οι πρώτες φωτιές και τα ψησίματα ήταν γεγονός.
Ετσι κύλησε όλο το βράδυ με πολλές μπύρες πειράγματα και γέλια σε ένα τέλειο σκηνικό αφού και ο καιρός μας έκανε το χατίρι .
Το επόμενο πρωινό καφεδάκι και προσμονή γαι το παιχνίδι.
Δώδεκα ομάδες ξεκίνησαν γαι το 1ο κυνήγι του θησαυρού, ένα καλοστημένο και διασκεδαστικό παιχνίδι το οπόιο είχε ιδιαιτερότητες που το έναναν να είναι συναρπαστικό.
Ο χρόνος, η συλλογή ευρημάτων τα οποία ήταν διασκορπισμένα στα 3 στίγματα που είχαν οι συμμετέχοντες πάνω στους χάρτες τους,όπως επίσης και η γνώση ώστε να απαντήσουν σωστά σε ερωτηματολόγιο, ήταν το κλειδί για την επιτυχία.
Πρώτη σε χρόνο τερμάτισε η ομάδα του Ηλιακόπουλου η οποία συνέλεξε το μίνιμουν των ευρημάτων που απαιτούσε το παιχνίδι δηλαδή ένα τουλάχιστον απο κάθε στίγμα.
Τριακόσια συνολικά ήταν τα ευρήματα αριθμιμένα και διασκορπισμένα απο 100 σε κάθε στίγμα. Κάθε εύρημα που μάζευε η ομάδα μετρούσε αρνητικά στον τελικό χρόνο και αφού το παιχνίδι θα κέρδιζε αυτός με τον μικρότερο χρόνο, ήταν πολύ σημαντικό να φέρουν οι ομάδες όσα περισσότερα μπορούσαν.
Έτσι λοιπόν η ομάδα του Μιχελαράκη ενώ τερμάτισε με μεγάλο χρόνο έφερε 56 συνολικά ευρήματα που την έκαναν να περάσει στην πρώτη θέση.
Και φθάνουμε στο τελικό σκέλος του παιχνιδιού όπου οι ομάδες πρέπει να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο, με κάθε σωστή απάντηση να μετρά αρνητικά στον χρόνο και κάθε λάθος προσθετικά.Έτσι λοιπόν έρχεται μία ακόμη ανατροπή στην πρωτιά με την ομάδα του Παπανέστωρα να είναι ο μεγάλος νικητής.
Το πρώτο δώρο ένας εξωλέμβιος κινητήρας τον οποίο αγόρασε ο Ρ.Ο.ΤΑ. και διέθεσε στα μέλη του.Επίσης δώθηκαν 7 ακόμη δώρα προσφορά χορηγών τους οποίους ο Ροδιακός Όμιλος ευχαριστεί γαι την συνεχή στήριξή τους.
Μια ακόμη πολύ πετυχιμένη εκδήλωση απο τον Ρ.Ο.ΤΑ. έκλεισε με καθαρισμό της παραλίας στην Αλιμνιά με την ευχή του χρόνου να βρεθόυμε και πάλι εδώ.

Δωροθέτες

Κέντρο Πλεύσης Καιλλής Ιωάννης Mercury Mariner Suzuki
Ocean Hunter φουσκωτά σκάφη Πατρός Ιωάννης Κακλιός Ελευθέριος
Nicolis Marine Service Evinrude Jhonson
Φουσκωτά σκάφη Νισυρίου Εμμανουήλ
Νέον Φως Χατζηαγαπίου ηλεκτρολογικό υλικό
Καβουκλής Εμμανουήλ & Υιοι είδη κιγκαλερίας


Media Sponsor Radio 1